Ervaren en deskundig

We zijn trots op ons team. Vertrouwde gezichten voor u. Betrouwbaar en deskundig advies in de winkel. Vaardige handen in de schoonheidssalon.

Het team van DA Waalkens Zuidhorn

Toen Albert en Margriet Waalkens in 1997 de winkel in Zuidhorn overnamen, gingen ze aan de slag vanuit een heldere visie: de klant staat centraal. Die merkt dat aan alles. Aandacht en oprechte zorgzaamheid zijn de kernwoorden. Het aanbod in de winkel wordt op de wensen van de klanten afgestemd.

Margriet, boegbeeld en aanspreekpunt van DA Zuidhorn, overleed in 2015, op 47-jarige leeftijd. Haar rol namen Albert (op de achtergrond) en het team (op de voorgrond) zo goed mogelijk over.

Het team van DA Waalkens bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers: gediplomeerde drogisten en assistent-drogisten. Door regelmatige bijscholing en producttrainingen blijft hun kennis op een hoog peil. Zo zijn ze steeds in staat u van het beste advies te voorzien.

In de schoonheidssalon wordt u behandeld door onze ervaren schoonheidsspecialistes. Ook voor advies in huidverzorging of het aanbrengen van make-up bent u bij DA Waalkens aan het juiste adres.

Ellen Renkema, drogist

Tiny Kooi, schoonheidsspecialiste

Dian-nai, schoonheidsspecialiste

Riemke Beving, drogist

Actuele aanbiedingen en nieuws

Volg ons op social media voor het laatste nieuws,
en aanbiedingen in onze winkel, schoonheidssalon en zonnestudio.

Locatie

Overtuinen 9
9801 BR Zuidhorn

Contact

0594 - 502113
zuidhorn@dawaalkens.nl

Openingstijden

Ma : 11:00 - 18:00
Di - Vr :
9:00 - 18:00
Za : 9:00 – 17:00
Zo : Gesloten